Logga_3D

Samarbetspartners

Inom ramen för vår service till båtägare som fått problem av olika slag samarbetar vi främst med Sjöassistans. Som kund hos dem, något du kanske redan är genom din båtförsäkring, får du hjälp med de flesta typer av problem som inte handlar om nödlägen. Det kan handla om en tamp i propellern, bränslebrist eller kanske en grundstötning.

Självklart kan du också ringa oss direkt, det viktigaste är att du får hjälp. Resten går alltid att lösa i efterhand.

Sjöassistans ingår i NMSS, Nordic Maritime Services Stockholm, som även driver Stockholmradio. För mer information om Sjöassistans kan du besöka Sjöassistans. Wallner Marins bidrag till Sjöassistans är att vi ingår i ett nätverk om cirka 650 båtar utmed Sveriges kust och i de stora sjöarna.

LOGGA SKÄRGÅRDSASS_RGB

Vi arbetar också med Skärgårdsassistans. De är baserade i Åkersberga och gör liksom vi uppdrag åt bland annat Sjöassistans. De utför också dykarbeten och framför allt då bärgning av fartyg och gods. Vill du veta mer hittar du dem här.

580_stockholmradio

Viktigt att tänka på är att vi bedriver service- och assistanstjänst. Befinner du dig i en nödsituation (fara för liv) eller observerar ett nödläge ringer du 112 och begär sjöräddning eller anropar Sweden Rescue (sjöräddningscentralen i Göteborg) på VHF-kanal 16.

Förutom Sjöassistans och Skärgårdsassistans arbetar vi med försäkringsbolagen genom Larmtjänst. Om du som båtägare fått din båt stulen och sedan upphittad hjälper vi polisen att ta rätt på den, bogsera den till vårt varv för att skydda den mot skador eller att den blir stulen igen. För mer information om hur Larmtjänst arbetar, besök Larmtjänsts hemsida via denna länk eller www.larmtjanst.se. Har du tips om en misstänkt stulen båt kan du ringa Larmtjänsts tipstelefon dygnet runt på 020–325 325.

photo.jpg

Du kan också dygnet runt ringa sjöpolisen på 0739–10 00 01 på deras tipstelefon eller mejla dem på sjopolisen.stockholm@polisen.se.

Vid pågående brott ringer du naturligtvis 112.

polisen