_MG_5188r

Priser

SJÖTAXI, GODSTRANSPORT OCH BOGSERING

För sjötaxi har vi fasta priser mellan många destinationer.

Sollenkroka – Möja (inklusive öarna “på vägen”): 900 kronor.

Sollenkroka – Finnhamn: 1200 kronor

Sollenkroka – Träskö Storö: 1000 kronor

Boda – Möja: 1200 kronor

Boda – Finnhamn: 1500 kronor

Är ni flera som delar på resan och ska av på olika ställen tar vi ett tillägg på 100 kronor per extra brygga.

Vårt normala timpris för bokad sjötraxi är 1000 kronor per timme plus moms om sex procent. För godstransporter är momsen 25 procent.

För väntetid debiterar vi 750 kronor per timme exklusive moms. Vid omfattande last- och lossningsarbeten eller kranarbete utgår normalt timpris.

För taxi och transporter som påbörjas eller avslutas mellan 2200 och 0500 utgår ett tillägg på priserna ovan om 50 procent.

För mer akuta uppdrag, som assistans vid motorproblem eller liknande, tar vi 1200 kronor per timme plus moms om 25 procent. Timräknaren startar när vi lägger ut från Södermöja.

Önskar du prisuppgift på andra destinationer, har du speciella önskemål eller är det något annat som gör att ovanstående inte stämmer in på vad du behöver? Ring eller mejla så pratar vi ihop oss – vårt mål är att du som kund ska vara så nöjd som möjligt.

Vid “sista minuten”-avbokningar eller om ni av olika anledningar inte dyker upp utan att meddela er i god tid utgår det avtalade arvodet i sin helhet.

 

SERVICE- OCH REPARATIONSARBETEN

För alla typer av verkstadsarbeten har vi ett timpris på 400 kronor plus moms om 25 procent.

För uppdrag där vi använder båten debiterar vi 1000 kronor per timme plus moms om 25 procent.

 

HUS OCH FASTIGHETER

För arbeten med hus och fastigheter, såsom inredning, fönsterrenovering och målning, har vi ett timpris på 400 kronor plus moms om 25 procent. Utöver det tillkommer kostnaderna för material och eventuella transporter.

Vill du hellre ha ett fast pris? Inga problem, ring eller mejla oss så räknar vi på det och kommer med en offert.

 

TILLSYN AV FASTIGHETER

För hus och fastigheter på Möja tar vi 750 kronor per månad. För övriga delar av Stockholms skärgård utgår vi från ett pris på 1250 kronor per månad plus moms för yttre tillsyn en gång i veckan på oregelbundna tider, här avtalar vi dock ett pris i varje specifikt fall. Momsen är här 25 procent.

Önskar du även inre tillsyn eller har du andra önskemål är det inga problem, det löser vi. För eventuell åtgärd i samband med tillsyn, som att laga en trasig fönsterruta, se pris under HUS OCH FASTIGHETER ovan.