kawasaki-logo-wallpaper-wallpaper-4

Kawasaki ATV och Mule

Wallner Marin är auktoriserade av Kawasaki på ATV och Mule. Det innebär att vi kan hjälpa dig med service, reparationer och garantiåtgärder utan att du behöver riskera att äventyra eventuell garanti.

Givetvis använder vi oss av Kawasaki originaldelar och för ATV dessutom de fastställda arbetstiderna för varje moment – allt för att garantera bästa möjliga kvalitet och pris.

Är du intresserad av en ny Kawasaki ATV eller Mule, eller av tillbehör till den du redan har, kan du klicka här. Då kommer du till Kawasakis hemsida och sedan behöver du bara ringa eller mejla oss så ordnar vi resten.

Som kund kan du välja mellan att själv lämna din ATV eller Mule till oss eller om vi ska hämta den hemma hos dig. Vi kan ombesörja hämtning på andra öar men också utföra service på plats hemma hos dig.

Är du säsongsboende på Möja eller däromkring? Varför inte lämna nycklarna till oss på hösten så ser vi till att du har en nyservad och fräsch arbetshäst på våren? Då slipper du oroa dig för tomt batteri, gammal bensin eller något annat elände som gör att den inte startar när du behöver den.