IMG_7955-1

Fastigheter: Ombyggnationer, projektledning, arkitektur, inredning och design

FASTIGHETER

Att äga och förvalta ett hus i skärgården är något många drömmer om och som vi önskar att fler skulle få uppleva. Men om vi bortser från allt det uppenbart underbara innebär just skärgården att ägandet också för med sig ett antal prövningar, särskilt om du önskar renovera, bygga om eller bygga till.

IMG_8018-1

Till att börja med har vi logistiken där bara det faktum att huset ligger på en ö, kanske till och med utan reguljär förbindelse med fastlandet, innebär en smärre utmaning. Dels för att transporter av hantverkare och materiel måste lösas på ett smidigt och effektivt sätt men också för att det blir svårt och framför allt tidskrävande att som husägare kunna vara på plats tillräckligt ofta och mycket för att kunna svara på frågor samt fatta löpande beslut.

En annan typ av utmaning att navigera runt är bygglov och strandskydd. Här är reglerna minst sagt snåriga och du vill inte göra fel eller chansa – att göra rätt saker i rätt ordning är a och o.

Sedan är det ju det där med hantverkare. Vilka ska man vända sig till, vilka är bra och vilka har tid? Och förresten, hur vet man att visionen man har för det man vill bygga om verkligen är genomtänkt och rätt?

IMG_7122-1

Många och svåra frågor men vi kan faktiskt hjälpa dig hela vägen från ax till limpa, oavsett om du behöver hjälp med något litet som att inreda en hall eller en komplett renovering med allt från nytt tak och fönster samt tillbyggnad via brygga, avsaltning och avlopp till våtrum och design av kök och badrum. Och vill du att vi ska sköta kontakten med kommunen när det handlar om ansökan om bygglov samt strandskyddsdispens så fixar vi det också. Dessutom kan vi leda hela projektet och vara länken mellan dig och hantverkarna så att du kan fokusera på ditt och de på sitt. När vi projektleder gör vi givetvis löpande platsbesök, så ofta som situationen kräver, för att säkerställa att arbetet löper som planerat.

Vår ambition med de tjänster vi utför att du som kund ska få ett bättre slutresultat samt en enklare och smidigare byggprocess “utan oro och huvudvärk”.

Om du är intresserad av vad vi kan hjälpa dig med eller vill ha referenser, tveka inte att ringa Malin på 0708-406 405

_MG_5638r