Båtar

Vi gör service och konserveringar av de flesta motorer och märken. När det gäller Volvo Penta tar vi enbart de båtar som Westerbergs Båtvarv (som är auktoriserade på VP) inte har möjlighet att själva.

Vi tar oss också an eljobb, installation av exempelvis värmare, länspumpar eller navigationsutrustning. Och till skillnad från många andra tar vi inte bara bort de gamla komponenterna och låter kablarna hänga kvar utan vi gör jobbet helt klart hela vägen. Kanske dags att göra båtlivet enklare med hjälp av bogpropeller eller ankarspel? Vi fixar det också.

Vi utför skrovarbeten, både på plast- och aluminiumbåtar, samt inredningssnickerier som kluriga speciallösningar eller total ombyggnad av exempelvis styrplatsen. Vi kan också uppgradera ditt elsystem med solpaneler och smarta system för batteriladdning eller vad annat du kan behöva hjälp med.

Vi samarbetar med Östermans båtvarv här i Möja Ström. Varför inte kombinera vinterförvaringen med ovanstående arbeten? Då slipper du på hösten bekymra dig för torrsättning, konservering och förvaring och kan bara njuta av en sjösatt, nyservad och kanske uppgraderad båt frampå vårkanten. Och hinner du inte lämna och hämta den själv kan vi sköta det också.