19 augusti – avtal påskrivet

IMG_4390

Sommaren går mot sitt slut och därmed går också vår verksamhet in i en annan fas där Sjöassistans-uppdrag och andra mer akuta insatser ersätts av mer planerade dito. Utanför verkstaden står flera fordon på vänt och utöver det har vi också en hel del olika svetsarbeten att ta tag i, bland annat står en portal över infarten till Wikströms Fisk högt på listan med prio-jobb.

Idag är också en stor dag för oss då vi tar våra första steg i en helt ny riktning. Från och med måndag har vi nämligen av Värmdö kommun fått förtroendet att sköta skolskjutsen in till Möja av de elever som bor på andra öar i möjaskärgården. Det innebär att vi tre vardagar i veckan kommer att köra morgon och eftermiddag fram till dess att isläget gör att det får bli svävare i stället. På våren när isen går kör vi igång sedan igång igen fram till skolavslutningen (vi får dock hoppas på en riktigt mild vinter!).